Alt om Sao Paulo

Sao Paulo er den største by i Brasilien med en befolkning på over 12 millioner mennesker. Det er også den rigeste by i Brasilien, og den er kendt for sin høje levestandard. Sao Paulo er et vigtigt center for finans og handel og er hjemsted for mange brasilianske og multinationale virksomheders hovedkvarterer. Byen er også kendt for sit livlige natteliv med utallige barer og klubber at vælge imellem. Hvis du planlægger en rejse til Brasilien, skal du huske at tilføje Sao Paulo til din rejseplan!

Sao Paulo blev grundlagt i 1554 af jesuitiske missionærer, som håbede at omvende den lokale indfødte befolkning til kristendommen. Byen voksede langsomt i begyndelsen, men begyndte at opleve en hurtig vækst efter åbningen af São Paulo-Rio de Janeiro jernbanen i 1852. Dette gjorde det meget lettere for mennesker og varer at bevæge sig mellem São Paulo og andre dele af Brasilien, hvilket satte gang i endnu mere vækst. Ved begyndelsen af det 20. århundrede var Sao Paulo blevet en af Brasiliens største byer.

Som nævnt ovenfor er Sao Paulo et vigtigt finans- og handelscentrum i Brasilien. Faktisk omtales den nogle gange som “Brasiliens Wall Street” Mange brasilianske og multinationale virksomheder har deres hovedkvarter i byen, som tiltrækkes af den kvalificerede arbejdsstyrke og den udviklede infrastruktur. Servicesektoren dominerer økonomien i Sao Paulo og tegner sig for ca. 80 % af alle job i byen. Fremstillingssektoren er dog også vigtig, og mange fabrikker er placeret i byens vidtstrakte forstæder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top