Et Paradis af Fred og Ro på Møn

En tilflugtssted for sjælen

Det sted med fred og ro på Møn er en oase for dem, der søger at slippe væk fra hverdagens stress og jag Vil du vide mere. Med en imponerende havudsigt og rolige omgivelser, giver dette kunstnerrefugium og bed & breakfast mulighed for fordybelse og afslapning i naturens skød. Par og enlige i alle aldre kan finde glæde i dette fredfyldte hjørne af Danmark.

Oplev Møns naturskønne herligheder

At bo på dette sted giver dig en unik mulighed for at opleve Møns enestående landskab. Området byder på fantastiske vandreture langs stranden, gennem Fanefjord skov og det Mønske landskab, som er en del af Danmarks første UNESCO Biosfæreområde. Denne naturskønhed gør det til et perfekt sted for stjernekiggeri, hvor tusindvis af stjerner kommer til syne på UNESCO’s certificerede ”dark sky”.

En kombination af historie og komfort

Denne nybyggede firlænget gård, som fungerer som bed & breakfast, ligger kun 150 meter fra Østersøen og har vundet Møns “Bygnings- og Landskabskultur pris” for nybygning i 2020. Værelserne er indrettet med moderne bekvemmeligheder, men med en respekt for historiske detaljer, der skaber en charmerende atmosfære. Her kan du nyde en perfekt blanding af luksus og historisk flair.

Kulturelle oplevelser ved kysten

Udover de naturskønne omgivelser tilbyder dette sted også kulturelle oplevelser. På gården finder du en lille boutique med fotokunst, kort og bøger skabt af fotograf Egon Gade og grafisk designer Lene Arevad. Dette kunstneriske touch tilføjer en ekstra dimension til opholdet og giver gæsterne mulighed for at opleve og købe unikke kunstværker.

En ideel destination for ro og kreativitet

Dette bed & breakfast på Møn er det ideelle sted for dem, der søger en kombination af ro, naturskønne oplevelser og kulturel berigelse. Med sin fantastiske beliggenhed nær havet, de eksklusive værelser og de mange muligheder for fordybelse og inspiration, er det en destination, der appellerer til både krop og sjæl. Her kan du finde fred og ro, og vende hjem med fornyet energi og inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top