Find det rette udstyr til padel

Padel er en spændende, voksende sport, der har vundet anerkendelse og popularitet i løbet af de sidste par år. Det er en kombination af racquetball, tennis og squash, så det kombinerer mange af de elementer, som folk elsker ved disse sportsgrene. Det udstyr, der er nødvendigt for at spille padel, er relativt simpelt og overkommeligt, hvilket gør det nemt for alle at komme i gang med spillet. 

En af de vigtigste dele af udstyret i padel er selve banen. Den består af to vægge, der er omsluttet af en burlignende struktur og måler normalt 20×10 meter (65×32 fod). Væggene kan være lavet af massivt materiale som træ eller plastik eller endda net monteret på metalrammer. Gulvet kan også være af forskellige materialer, afhængigt af hvilken type overflade du er på udkig efter, fra hårde træbaner til blødere syntetiske baner. 

De Padel bats, der anvendes til padel, adskiller sig også fra dem, der anvendes til tennis eller andre sportsgrene. De har en oval form med et rundt hoved i toppen og jævnt fordelte strenge langs slagfladen for at hjælpe med spin-kontrol. Størrelsen er også lidt mindre end almindelige racketter – ca. 17 cm (6 tommer) brede på det bredeste sted – og de vejer mellem 250-330 gram (8-11 ounces). 

Hver spiller skal også have sine egne bolde til brug under hver kamp. Padelbolde er typisk omkring 63 millimeter (2 ½ tommer) i diameter, vejer mellem 26-30 gram (0,9-1 ounce) og er generelt lavet af gummimateriale i stedet for filt som traditionelle tennisbolde. 

Endelig skal spillerne have passende tøj og fodtøj, der passer til kravene ved padelspil – behageligt tøj, der giver bevægelsesfrihed og samtidig absorberer sved hurtigt; korte eller lange bukser, t-shirts, tanktops, shorts, nederdele, sokker, træningssko/sko med godt greb samt handsker, hvis det ønskes, for at give ekstra greb om rackethåndtaget.  

Alle disse ting tilsammen udgør et komplet sæt til at spille padel – uanset om du er nybegynder, eller om du vil være med på et professionelt hold – fra baner og racketter til tøj, bolde og andet tilbehør som scorekort, boldholdere, håndklæder osv., er der noget for enhver smag, når det gælder denne sjove sport!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top