God rødvin fra Californien

Vin skal der til, både til hygge og fest, alene eller med gæster. Det siges at et glas rødvin om dagen skulle være sundt for ens blod – så det sørger jeg selvfølgelig for at jeg får. Førhen gik jeg altid rundt i vin butikkerne eller for den sags skyld i Bilka, men jeg havde lyst til at smage noget nyt, som måske kunne matche nogle af de gode italienske vine – derfor gik jeg på jagt på nettet for at se hvad der fandtes online. Her fandt jeg så Greatwine.dk, som vakte min interesse – især de vine de annoncerede med fra de californiske områder i USA. til hverdag vælger jeg ikke lige den dyreste vin, og jeg blev meget overrasket over at Greatwine havde gode californiske vine i prislag. Jeg kunne således vælge lidt forskelligt og smage mig frem – så valgte lidt af hver prisleje.

Smag i de californiske vine

Der er en rigtig god smag i de californiske vine fra Greatwine, smagen afhænger også lidt af i hvilket område fra Californien vinen er produceret – men for mig passer de fint til mine smagsløg. Jeg kan godt lide at få ost og vin når jeg skal hygge, og her passer den californiske vin i mellem prisklassen perfekt. Så fremover bestiller jeg igen lidt forskelligt, men har nu fundet mine favoritter, og da jeg får dem leveret til døren, bestiller jeg også gerne flere flasker end hvis jeg stod i en butik og skulle slæbe dem hjem – nemt og dejlig praktisk for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top