Gode madsteder i Horsens

Så er vi ved posthuset i Horsens igen. En lille hyggelig familiær restaurant, hvor man kan spies godt med alle sine familiemedlemmer. Der er en hyggelig stemning, og maden er rigtig god. Jeg kunne godt lige spise et stjerneskud, sådan en stor lækker en med 2 slags fisk på, caviar, og hvad der nu ellers hører til. det er noget af det jeg spiser, når jeg skal have noget lækkert til frokost. Ikke så gerne til aften, men gerne til frokost eller eftermiddag. Fisk er godt, og det er noget jeg altid spiser når jeg er ude og spise på restaurant. Mange af dem jeg spiser i byen med, er mere til bøffer, og så er det jo godt at man kan få begge dele.

Madsted eller restaurant

Er det ikke det samme, et sted hvor man kan spise dejlig mad, hvor der er rent og hyggelige, og maden smager godt. Når jeg søger på madsteder horsens, kommer der flere frem. Jeg valgte posthuset i Horsens, og nej det er ikke et posthus, men et spisested med lækkert mad. Stedet er til familier, voksne og personer eller grupper der spiser ude. Det er dejligt at man igen kan spise ude, efter vores lange ned lukning under Corona’en. Jeg har lige været i Tyskland, og tænk jer, her skulle vi have mundbind på inde på restauranten og i butikkerne, og skolerne var først lige sluppet af med maskerne, og skulle testes hver dag. Hvor er det godt at vi ikke har den tilstand mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top