Lån Andelsboliglån som Ejendomskreditlån

Det tog mig lang tid at beslutte mig for at købe en andelsbolig – jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg er altid blevet frarådet det – da det er andre mennesker der varetager de oprindelige lån på ejendommene, og jeg køber så en andel. Men det at det er andre almindelige mennesker der skal varetage sådanne ting for mig, havde jeg det svært ved, indtil der var nogle der sagde, det er yderst sjældent at det går galt. Så jeg begyndte at kigge mig rundt efter en andelsbolig med en lille have til – og da jeg havde fundet den, så skulle jeg jo til at have min andel finansieret, og her er det at jeg blev vejledt til at tage et Ejendomskreditlån, som dels var den billigste måde at få det finansieret på, men også hvis banken ville sige nej, var det en mulighed.

Andelsboliglån

Det er jo de færreste der ligger inde med den andel man skal betale for at få sit andelsbolig bevis – jeg var så heldig at jeg fik en super god vejledning og rådgivning hos Ejendomskreditlaan.dk, jeg kunne bare indhente et gratis og uforpligtende lånetilbud, og få svar inden der var gået 24 timer – så det gjorde jeg. Det var både nemt og hurtigt. Da jeg så fik lånetilbuddet, blev jeg mega glad, for det var meget gennemskueligt, så selv jeg kunne finde ud af det. Jeg forsøgte ikke engang banken først, da jeg blev skuffet sidste gang – og jeg oplevede jo en super kunde service hos Ejendomskreditlaan.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top