Mind Your business med database hjælp

Altid godt at have styr på sin virksomheds data og tal, især når man skal træffe vigtige konklusioner – går det den rigtige vej med produkterne, bliver der solgt det vi har budgetteret med, og så videre. Jeg har altid selv været ret så god til at have styr på mine data i et Excel regneark, men jeg må da også indrømme at det tager noget administrativ tid fra mig. Så kom jeg til et netværksmøde for virksomheder, og her kom snakken på noget de kaldet Power BI – jeg anede ikke hvad det var, men blev opfordret til at gå ind og undersøge det, hvis jeg var interesseret i at få mere tid til de mere spændende arbejdsopgaver, end at sidde og nørde med Excel regnearket. Så da jeg kom hjem gik jeg ind på myb.dk og læste lidt om Power BI.

Analyse af data med Power BI

Jeg var simpelthen ikke dygtig nok til at gennemskue hvad det kunne hjælpe mig med, dette Power BI – så jeg kontaktede Mind Your Business og fik en lang og god snak med en af deres konsulenter der var ekspert på området. Herefter var jeg klædt lidt mere på, og havde fået modet til at komme på en af deres kurser i Power BI – så jeg fik det helt ind under huden, inden jeg fik det installeret i min virksomhed. For mig var deres kundeservice og professionalisme inden for området, det der fik mig til at vælge Power BI og myb.dk – og nu fungerer det perfekt hos mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top