Reservedele til din racer eller MTB?

Reservedele til din racer eller MTB?

Mangler du reservedele til din cykel og har du en dyr racer eller MTB, som kræver det bedste udstyr? Så kan jeg anbefale Danish Bike af flere årsager.

Jeg har flere gange bestilt udstyr til min cykel derfra, og de har altid hurtig levering og et stort udvalg. Jeg har et par gange været i kontakt med deres kundeservice, fordi jeg var i tvivl om hvilket produkt jeg skulle vælge, og de var super informative og hjælpsomme og vi fandt sammen frem til de rigtige produkter.

Jeg kunne rigtig godt lide den måde man handler på dere side og hele processen var nem og hurtig, så det var nemt klaret at få bestilt mine produkter. En af de ting jeg skulle have havde de desværre ikke hjemme, men de fik den lynhurtigt hjem og jeg fik en besked, hvor der stod at den var på vej. Det følte jeg var en ekstra god service.

De har et kæmpe stort udvalg af alle mulige reservedele til cyklen og de har især et godt udvalg indenfor krankbokse og pulleyhjul. Det er virkelig kvalitetsprodukter de fører og deres hovedmærke er Tripeak, hvilket faktisk er min yndlingsleverandør, når det gælder mange af de dele jeg udskifter på min egen cykel.

Derfor hvis jeg skal anbefale en side til at bestille cykeldele fra, så er det helt klart Danish Bike. Du kan jo selv prøve at kigge på deres side og se om du ikke finder det du mangler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top